Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Столична поліція затримала молодика, який до смерті забив охоронця

Столична поліція затримала 22-річного молодика, який до смерті забив охоронця. Подія трапилася в підземному переході біля парку «Позняки», що в Дарницькому районі столиці. Чоловік необачливо зробив зауваження молодому перехожому, в результаті чого поплатився власним життям. Тепер хлопцеві загрожує до 10 років позбавлення волі. Про це Гал-інфо повідомили у відділі комунікації ГУ НП у місті Києві.

До чергової частини Дарницького районного управління поліції надійшло повідомлення від громадян, що невідомий парубок в переході наносить тілесні ушкодження чоловіку.

На місце пригоди швидко прибула патрульна поліція та слідчо-оперативна група районного управління в повному складі. Саме тут правоохоронці виявили бездиханне тіло чоловіка з розбитою головою, поруч з яким у стані алкогольного сп'яніння знаходився той, хто і забив до такого стану постраждалого.

Поліцейські негайно викликали карету швидкої допомоги. Однак, не зважаючи на зусилля медиків, вже через кілька годин лікарі повідомили: 59-річний пацієнт помер внаслідок черепно-мозкової травми.

Підозрюваного доставили до Дарницького управління поліції, аби встановити всі обставини скоєння цього злочину.

Як з'ясували згодом слідчі, сп'янілий молодий чоловік пізно вночі йшов по переходу. Охоронець, який там працював і знаходився поруч з торгівельними кіосками, зробив нетверезому перехожому зауваження. На що той підійшов до чоловіка і  почав сильно лупцювати нещасного.

Випадкові свідки навіть намагались заспокоїти розгніваного молодика, але захмелілий киянин не зупинявся. Тож люди були змушені викликати правоохоронців.

Під час розмови з оперативниками, свій агресивний вчинок підозрюваний ясно пояснити не міг. Мовляв, всьому виною оковита. До цього випадку парубок у поле зору поліції не потрапляв.

Слідчим відділом Дарницького управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Проводиться досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ