Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Страждає шизофренією: львів’янина, який вбив матір і тітку, примусово лікуватимуть

Як повідомили 15 червня Гал-інфо у прес-службі Прокуратури Львівської області, за жорстоке вбивство двох жінок львів’янина примусово лікуватимуть.
Фото ілюстративне. Олена Ляхович, Гал-інфо

Як встановлено під процесуальним керівництвом Львівської місцевої прокуратури №3 інцидент стався цьогоріч, 01 березня, у квартирі на вул. Науковій у Львові.

На вул. Науковій п’яний львів’янин ножем зарізав свою маму і тітку

За версією слідства, 22-річний львів’янин, під час конфлікту із матір’ю та тіткою, завдав обом численні колото-різані рани ножем, внаслідок чого постраждалі померли.

Як з’ясувалось, причиною такого вчинку стала відмова жінок дати зловмиснику гроші.

Такі дії правопорушника кваліфіковано як п.1, п.4 ч.2 ст.115 КК України – вбивство двох осіб, вчинене з особливою жорстокістю.

Водночас, у ході розслідування підозрюваному проведено комісійну стаціонарну судово-психіатричну експертизу задля визначення наявності чи відсутності психічних захворювань.

Виявилось, що фігурант страждає хронічною параноїдною шизофренією, а тому не може та не міг усвідомлювати значення своїх дій та керувати ними.

Відтак, Франківський районний суд м.Львова, за клопотанням прокурорів, постановив ухвалу про застосування до цієї особи примусових заходів медичного характеру у вигляді госпіталізації до психіатричного закладу із суворим наглядом.

Зазначимо, що на цей час ухвала суду ще не набрала законної сили та може бути оскаржена.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ