Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Стрілці тероборони Львівщини опановують нові види озброєння для знищення ворога

Фото - ЛОДА
Фото - ЛОДА
Фото - ЛОДА
Фото - ЛОДА
Фото - ЛОДА
Фото - ЛОДА
Фото - ЛОДА
Фото - ЛОДА
1/4
103 окрема бригада Сил територіальної оборони Збройних Сил України перебуває більше року у зоні ведення бойових дій. Бійці невпинно нарощують свій військовий потенціал, опановують та розширють спектр засобів знищення ворога.

Стрілецькі підрозділи, що вміло відточують майстерність у застосуванні нових видів озброєння й цього разу продемонстрували високу ефективність та досягли відмінних результатів вивчаючи 120-міліметровий міномет.

Про це інформують в Львівській ОДА. 

Цей гладкоствольний артилерійський засіб ураження приводиться в бойовий стан за 3 хвилини, здатен здійснювати до 22 пострілів на хвилину, заряджається з дула та вражає цілі на відстані до 7100 метрів.

Бійці отримали необхідні знання про технічні характеристики міномету, його властивості та можливості. Крім того, було проведено ряд практичних занять, під час яких військовослужбовці відпрацьовували навички точного прицілювання та злагодженості дій розрахунку. Після інтенсивних навчань захисники досягли високого рівня майстерності у маневруванні та ефективному використанні 120-міліметрового міномету на полі бою.

«Цілеспрямованість та завзятість наших військовослужбовців в ході навчань є незаперечним підтвердженням їхньої готовності брати на себе виклики та забезпечувати бездоганну артилерійську підтримку у будь-яких умовах. Метою численних практичних занять є доведення до автоматизму рухів та дій, що забезпечує швидку злагоджену взаємодію, вправне застосування та ефективний результат», – зазначив командир бригади, полковник Валерій Курко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ