Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Студентська баскетбольна ліга: львів’яни зіграють два матчі у Чернівцях

Уже завтра, 7 березня, відбудуться матчі другого туру Студентської ліги дивізіону Захід-2. О 13:00 силами поміряються чоловічі команди Національного університету «Львівська Політехніка» та Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича.

А вже через півтори години на паркет СК «Транспортного коледжу» у Чернівцях вийдуть дівчата з Львівського державного університету фізичної культури та чернівчанки з все того ж ЧНУ ім. Ю. Федьковича.

Обидві львівські команди відправляються у Чернівці в хорошому гуморі: «Львівська Політехніка» перемогла в домашньому матчі цього суперника з рахунком 104:56. Дівчата з ЛДУФК теж здобули перемогу, однак дещо менш результативну: фінальна сирена засвідчила 73:35 на табло.

Про виступи дівчат з Львівського державного університету фізичної культури у Студентській лізі розповіла головний тренер Ірина Клєніна.

«Обласний етап у нас вийшов коротким, адже зіграти довелось лише з командою «Львівської політехніки». Вважаю їх командою хорошого рівня, яка могла б гідно боротися й на цьому етапі, але ми виявилися сильнішими і вони припинили участь в змаганнях. До прикладу, найближчий суперник – дівчата з ЧНУ ім. Ю. Федьковича є дещо слабшими, адже практично не мають досвіду виступів на хорошому рівні.

Зараз у нас у форматі ігор домашній-виїзний відбувається другий етап. У дивізіоні Захід-2 ми граємо з командами з Чернівецької та Івано-франківської областей. З представницями ЧНУ зіграємо 7 березня вже другу гру, а от дати зустрічей з іншою командою поки невідомі. Все через наш завантажений графік. Ми граємо одним складом як у цьому турнірі, так і у Вищій лізі. Регламент дозволяє заявляти трьох виконавиць з-поза меж навчального закладу. Ними стали школярки, які й у Вищій лізі виступають за нас. Після ігор в межах дивізіону дві кращі команди зіграють плей-оф з суперниками дивізіону «Київська Русь» (Київ, Київська область, Чернігівська область). Відповідно краща команда серед наших зустрінеться з 2 місцем їхнього регіону і навпаки. Фінальний етап передбачає участь чотирьох команд у все тому ж форматі ігор вдома і на виїзді».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ