Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Суд арештував генсекретаря Української асоціації футболу

Суд узяв під варту на 60 діб без альтернативи застави генерального секретаря Української асоціації футболу Юрія Запісоцького, підозрюваного в розкраданні коштів на будівництві заводу з виготовлення штучної трави для футбольних полів.

Про це повідомив Footballhub.

Слухання щодо зміни запобіжного заходу для генсекретаря УАФ відбулося у Шевченківському районному суді Львова в п'ятницю, 14 липня.

За підсумками слухання суддя постановила змінити запобіжний захід на тримання під вартою терміном 60 діб – до 13 вересня включно.

Внесена за фігуранта восени минулого року застава розміром 9,88 млн гривень піде на користь держави.

Як повідомлялося, у листопаді 2022 року правоохоронці оголосили Запісоцькому підозру в заволодінні 26,5 млн гривень. Разом із ним підозрюваним у справі виявився президент УАФ Андрій Павелко.

Слідство встановило, що вказану суму посадовці УАФ привласнили під час закупівлі обладнання для будівництва заводу з виготовлення штучного покриття для футбольних майданчиків. Частину цих коштів підозрювані згодом легалізували.

Суд обрав обом фігурантам запобіжний захід у вигляді арешту на два місяці з можливістю внесення застави сумою 9,88 млн гривень. Застава була внесена. Зокрема, за Запісоцького сплатила компанія "УАФ Маркетинг".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ