Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Судитимуть підприємця, який привласнив 700 тис. грн. на ремонт медзакладу у Львові

За матеріалами Служби безпеки України завершено досудове розслідування щодо директора однієї з приватних компаній Львова. Підприємець незаконно заволодів коштами обласного та державного бюджетів під час виконання будівельних робіт в одній з місцевих медичних установ.

Про це інформує пресслужба СБУ.

Зловмиснику загрожує до 12  років позбавлення волі. Усе це - за те, що він безпідставно заволодів коштами на суму понад 730  тис. грн.

Досудове слідство встановило, що директор компанії-підрядника, яка виконувала ремонтні роботи в одному з лікувально-діагностичних центрів регіону, привласнив частину виділених на роботи бюджетних коштів. 

Зловмисник підробляв офіційні документи і вносив до них свідомо неправдиві дані про вартість  використаних матеріалів. 

Правоохоронці зафіксували кілька епізодів такого «бізнесу», за якими дії зловмисника кваліфіковано за ч. 4, ч. 5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем), ч. 1 ст. 366 (службове підроблення), ч. 3 ст. 15 (замах на злочин) Кримінального кодексу України. 

Викриття злочинної схеми здійснювало Управління СБУ у Львівській області спільно із слідчими ГУ Національної поліції за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ