Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Суха» нічия «Львова» та «Баніка» у Туреччині

У другому контрольному матчі на першому тренувального зборі у Туреччині «Львів» розійшовся миром з чеським «Баніком».

У зв’язку з неперервним дощем і неможливістю зіграти свій другий контрольний матч в Анталії, спаринг львівської команди з чеським «Баніком» був перенесений до Белеку. Примхи стихії відсунули старт цього матчу на дві з половиною години.

У першому таймі «синьо-золоті леви» повністю контролювали хід гри, практично на давши одному з лідерів чеського чемпіонату бодай раз серйозно потривожити Сарнавського у воротах. Однак, позиційні атаки «Львова» часто не доходили до логічного завершення. Інша справа – швидкі флангові атаки і контратаки, в яких команда Юрія Бакалова й створювала більшість гостроти біля протилежних воріт.

На початку гри активність Тейлора на правому фланзі привела до того, що вінгер віддав поперечну передачу в центр під удар, однак партнер по команді не зміг завдати акцентованого вирішального удару. Кілька разів в першій половині зустрічі півзахисники «городян» вертикальними пасами виводили Бруно на ворота суперників, але нападнику не вистачало то швидкості, щоб наздогнати м’яч, то сили удару, щоб результативно завершити командні комбінації.

У другому таймі гра дещо заспокоїлася і вирівнялася. Чехи почали активніше підбиратися до володінь Бандури, але всі старання «Баніка» в атаці так і не увінчалися успіхом. У деяких моментах воротар «Львова» демонстрував надійну гру на виходах, а в кількох епізодах опонентам просто не вистачало точності в завершальній фазі.

«Львів» відповів дальнім ударом Приймака, після якого воротар у падінні перевів м’яч на кутовий. Трохи пізніше Владислав вже зі штрафного знову змусив голкіпера «Баніка» попрацювати на лінії воріт. Львів’янам навіть вдалося забили гол під завісу зустрічі, але арбітр вгледів порушення правил в момент боротьби футболістів миттю раніше. Тому друга товариська гра «Львова» на першому тренувального зборі у Туреччині так і завершилася без забитих м’ячів – 0:0.

Товариський матч

«Львів» (Львів, Україна) – «Банік» (Острава, Чехія) – 0:0

«Львів»: Сарнавський – Борзенко (к), Парамонов, Адамюк, гравець на перегляді, Приймак, Тейлор, Сабіно, гравець на перегляді, гравець на перегляді, Бруно

Футболісти, що виходили на заміни: Бандура, Жонатан, Янчак та чотири гравці, що знаходяться на перегляді

ФК «Львів»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ