Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Суркіси - ганьба Динамо! - ультрас

Ультрас футбольного клубу "Динамо" Київ заявили про свою позицію до Григорія Суркіса.

Як зазначають ультрас, цей конфлікт не про призначення Луческу. Конфлікт лежить абсолютно в іншій площині. До влади в Динамо повернувся старший Суркіс, і за ним відразу прийшла політика.

Це реванш, який добиває останній потужний ультрас-рух в Україні. Харків знищений, Дніпро знищений, Львів знищений. З ультрас на значному рівні в Україні залишилися лише кияни. Ось за ними і прийшли.

"Дуже нерозумно думати, що вся проблема в Луческу. Це лише плювок з брудного рота одного з лідерів ОПЗЖ. Ви думаєте там забули банер з Медведчуком-кумом Ху*ла?  Або ви думаєте сам ху*ло забув хіт про себе? Помста - це страва, яку подають холодною, і ось тепер прийшли за ультрас.

Вибір ватного тренера (а зараз йде мова ще й про купівлю російських футболістів), підключення ботів і залежних від Суркісів ресурсів, які проковтнули це призначення, анонімні пабліки в телеграмі, використання прослуховування лідерів фанатів - все це віддає руснею, та вони, власне, і не приховують цього.

Маніпуляції із серії «якщо не Луческу то хто?», «Я вклав 1,5 млрд» (і хоч би хто поцікавився, що це за бізнес у Суркісів, з якого можна витягнути такі гроші?) Це точно не конфлікт між ультрас і Луческу . Це конфлікт між руснею і одним з останніх дієздатних символів Майдану. На чиїй ви стороні залежить лише від вашої політичної позиції", - зазначають в своєму зверненні ультрас ФК "Динамо".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ