Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Суспільне оголосило учасників Нацвідбору на Євробачення-2023

Суспільне Мовлення представило імена 36 учасників, які увійшли до лонглиста Національного відбору на участь у пісенному конкурсі Євробачення-2023.

Про це повідомило Суспільне. Культура.

Список фіналістів Нацвідбору буде оголошено не пізніше, ніж 17 листопада, а доти пройде прослуховування учасників лонглиста, а саме:

2TONE
Angelina
DAYTON
Drevo
Elysees
DEMCHUK
FIINKA
Havkа
Jerry Heil
Iana Kovaleva
Kozak Siromaha
KRUTЬ
Lue Bason
Moisei
Olivan
OOHLA
Oy Sound System
SASHA
Seréen
sexnesc
Shy
SKYLERR
SOWA
Tember Blanche
Tery
TVORCHI
Victoria Niro
Vynohradova
Zetetics
Лилу45
Макс Пташник
Мія Рамарі
Роялькіт
Саша Фадєєва
ТÓНКА
Циферблат

"Я радий, що в процесі відбору вдалося багатьох музикантів мотивувати, надихнути, підштовхнути до створення нових пісень та цікавих ідей. Багатьом з них було важко знову почати писати, чимало музикантів у вимушеній еміграції або на грані зміни професії, або навіть виживання. Є музиканти, які волонтерять, воюють.

З усім тим, маємо лонглист із 36 пісень, в якому є все, від авторської пісні, дрім-попу та року до інді, репу, етніки. Є також, звичайно, і декілька міцних сучасних бойовиків, здатних розірвати будь-яку сцену. Все це говорить про те, наскільки креативна наша нація, наскільки ми прагнемо створювати. Я вдячний суспільству та Суспільному за довіру музично продюсувати відбір, я вже особисто слухаю цей лонглист у машині, сподіваюсь, після публікації всіх пісень, ви будете теж", — зазначив музичний продюсер Національного відбору на Євробачення-2023 Дмитро Шуров (Pianoбой).

Фінал Національного відбору на Пісенний конкурс Євробачення-2023 відбудеться через місяць 17 грудня в прямому етері. 

До слова, 67-й пісенний конкурс Євробачення від імені України прийматиме Ліверпуль. У конкурсі візьмуть участь 37 країн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ