Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Світові ЗМІ активно сватають Ярмоленка у «Барселону»

Головний тренер «Барселони» Луїс Енріке дав добро на трансфер півзахисника київського «Динамо» і збірної України Андрія Ярмоленка в свій клуб.

В керівництва каталонського гранда був намір розглянути трансфер 25-річного футболіста найближчої зими, але активність на ринку «Евертона» змусила «Барсу» діяти прямо зараз, не чекаючи зняття заборони на трансфери, яке заплановане на 1 січня 2016 року.

Авторитетне видання Sport.es повідомляє, що трансфер Ярмоленка був узгоджений з головним тренером «синьо-гранатових», який має намір використовувати футболіста на одному з флангів атаки, позиції, яка потребує посилення після відходу Педро в «Челсі». За трансфер українського футболіста «Барселона» заплатить 20 мільйонів євро трьома траншами - 5 ще цього літа, 5 - у січні 2016 року, а ще 10 - по закінченню сезону.

Іспанська преса пише також про те, що до зими Ярмоленко виступатиме у складі «Динамо», яке потрапило в Лігу чемпіонів. Нагадаємо, раніше ми повідомляли про зацікавленість в послугах гравця збірної України з боку «Евертона», «Сток Сіті» і «Тоттенхема».

Sport.ua

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ