Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Сили Оборони відбили понад 20 ворожих атак на куп'янському напрямку

Українські захисники відбили понад 20 атак ворога на куп'янському напрямку, а також понад 10 - на авдіївському.
Фото - Генштаб ЗСУ

Про це повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України.

Як зазначається у зведенні, опублікованому на фейсбук-сторінці у четвер увечері, протягом доби між ЗСУ та окупантами відбулося понад 70 бойових зіткнень.

На волинському та поліському напрямках ситуація без змін.

На сіверському та слобожанському напрямках росіяни продовжують зберігати військову присутність у прикордонних районах.

Упродовж доби українські військові відбили понад 10 ворожих атак у районах населених пунктів Синьківка, Іванівка Харківської області та близько 10 - неподалік Надії Луганської області на куп'янському напрямку, понад 10 - поблизу Авдіївки, Новокалинового, Степового, Сєверного Донецької області на авдіївському напрямку, де окупанти намагалися вести безуспішні штурмові дії за підтримки авіації.

Крім цього, ЗСУ відбили ворожі атаки у Макіївки Луганської області на лиманському напрямку, Кліщіївки Донецької області на бахмутському напрямку, Золотої Ниви Донецької області на шахтарському напрямку.

Ворог вів безуспішні штурмові дії за підтримки авіації поблизу Мар'їнки Донецької області, зі свого боку українські військові відбили там 11 російських атак.

У Генштабі наголошують, що Сили оборони продовжують вести наступальні операції на мелітопольському напрямку, а також наступальні та штурмові дії на бахмутському напрямку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ