Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Сили ООС продовжують відновлювати інфраструктуру Донбасу

У районі проведення операції Об’єднаних сил належно виконують завдання інші складові сил оборони. Так, підрозділи Державної служби з надзвичайних ситуацій Україні залучаються до відновлення інфраструктури населених пунктів на Донбасі та надають допомогу місцевим мешканцям.
Фото: прес-центр штабу ООС.

Зокрема, упродовж минулого тижня, із 5 по 11 вересня 2020 року, сили та засоби підрозділів ДСНС України залучались до піротехнічних робіт та відновлення пошкоджених будинків, гасіння пожеж, а також забезпечення функціонування пунктів надання допомоги населенню, розміщених у межах контрольних пунктів в’їзду-виїзду на території Донецької та Луганської областей.

Так, піротехнічні розрахунки обстежили майже 70 гектарів території, а також вилучили та знешкодили 585 вибухонебезпечних предметів.

Окрім того, за зверненням місцевих органів влади, співробітники ДСНС відновили 102 будинки, пошкоджені протягом 2014-2017 внаслідок артилерійських обстрілів.
У пунктах надання допомоги населенню, розташованих на території контрольних пунктів в’їзду-виїзду, рятувальники впродовж тижня надали допомогу, зокрема домедичну та психологічну, 283 особам.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ