Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Сили ООС продовжують відновлювати інфраструктуру Донбасу

У районі проведення операції Об’єднаних сил належно виконують завдання інші складові сил оборони. Зокрема, підрозділи Державної служби з надзвичайних ситуацій Україні залучаються до відновлення інфраструктури населених пунктів на Донбасі та надають допомогу місцевим мешканцям.

Так, із 7 по 13 листопада сили та засоби підрозділів ДСНС України зі складу Об'єднаних сил залучались до виконання піротехнічних робіт, відновлення пошкоджених будинків, гасіння пожеж, а також забезпечення функціонування пунктів надання допомоги населенню, розміщених у межах контрольних пунктів в’їзду-виїзду на території Донецької та Луганської областей.

За розпорядженнями Командувача об'єднаних сил піротехнічні розрахунки ДСНС обстежили понад 30 гектарів території, вилучили та знешкодили 580 вибухонебезпечних предметів.

Окрім того, 1 листопада було завершено роботи з відновлення пошкоджених житлових будинків та об’єктів інфраструктури на території Донецької області, які проводили за зверненням місцевих органів влади співробітники ДСНС. Із 11 червня 2020 року відновлено 982 об’єкти, а усього з початку проведення ООС – 1516.

У пунктах надання допомоги населенню, розташованих на території КПВВ, рятувальники надали допомогу, зокрема домедичну та психологічну, 15 особам.

Завдання, поставлені підрозділам ДСНС в районі проведення операції Об’єднаних сил, виконані.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ