Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Сирники підкорили офіси Google, — Клопотенко

Українські страви спробували п'ять тисяч працівників офісів Google в містах затоки Сан-Франциско. Українські сирники стали найбільш топовим продуктом серед американців.

Фото: Євген Клопотенко у фейсбуці

Про це повідомив шеф-кухар Євген Клопотенко.

"24-28 квітня в офісах Google відбувся Ukrainian Food Week (тут окрема подяка Nova Ukraine за цю ідею). Працівники гуглу обідали українськими стравами у своїх кафе. Їли наші сирники, вінегрет, деруни, львівський сирник, котлету по-київськи, салат з яблуком і морквою, а ше форшмак, верещаку, ну і ясно шо борщ з пампушками", — розповів кухар.

Євген Клопотенко допоміг скласти меню і пропрацював українські страви із шефами Google.

Фото: Євген Клопотенко у фейсбуці

Також український кулінар поцікавився, "як на Американщині відреагували на наші страви".

У межах Ukrainian Food Week українські страви їли п'ять тисяч людей в 17 офісах Google, в регіоні Bay Area (Сан-Франциско, Сан-Бруно, Сан-Хосе, Маунтін-В’ю, Пало-Альто).

Під час заходу у SVL Share cafe бронювання порцій страв зросло в три рази. Боялися, що їм не вистачить, всі хотіли щось спробувати.

Зі слів Клопетенка, сирники стали настільки топовим топом, що команда Google організувала три кулінарні майстеркласи для співробітників. Вчилися готувати сирники, щоб можна було зробити їх вдома. 

"Уявіть, як десь у США, звичайний собі працівник Google Джон — приходить зараз з роботи у свій будинок в Сан-Франківську і готує українські сирники. А все чому? Бо ми прийшли до нього і показали, наскільки це смачно. Тепер він любить сирники, а значить любить Україну. І це прекрасно", — написав він.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ