Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Ситуація у пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

У контрольних пунктах в'їзду/виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, пасажиро-транспортний потік, у порівнянні з минулою добою, значно зменшився. Через лінію розмежування прослідувало майже на 5 тисяч осіб та на 800 транспортних засобів менше. Про це повідомила Держприкордонслужба України.

Всього через контрольні пункти минулої доби прослідувала така кількість осіб та транспортних засобів: КПВВ «Зайцеве» - 4880 осіб та 1020 транспортних засобів; КПВВ «Мар’їнка» - 3470 осіб та 900 транспортних засобів; КПВВ «Новотроїцьке» - 4120 осіб та 1140 транспортних засобів; КПВВ «Гнутове» - 1410 осіб та 340 транспортних засобів; КПВВ «Станично-Луганське» - 1730 осіб.

Сьогодні зранку на КПВВ «Зайцеве» знаходилося 150 та 80 автівок, які очікували на оформлення в напрямку в'їзду та виїзду з неконтрольованої території, на КПВВ «Мар’їнка» - на в`їзд 90 та 80 автомобілів перебували в зворотному напрямку. На «Новотроїцькому» на в’їзд очікувало 15 автомобілів та 35 транспортних засобів рухалися на виїзд. Черг автомобілів на «Гнутовому» немає.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ