Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Ситуація в пунктах в'їзду/виїзду на лінії розмежування

Учора ситуація в контрольних пунктах в`їзду/виїзду, пов’язана з пропуском осіб та транспорту, залишалася динамічною. В порівнянні з попередньою добою загальний пасажиро-транспортний потік був дещо меншим на КПВВ «Зайцеве», а у контрольних пунктах «Мар’їнка», «Новотроїцьке» та «Гнутове» залишився на рівні попередньої доби. Всі КПВВ продовжують працювати в штатному режимі. Про це повідомили у Держприкордонслужби України.

Всього через контрольні пункти прослідувало: КПВВ «Зайцеве» – 5445 осіб та 1050 транспортних засобів; КПВВ «Мар’їнка» – 4720 осіб та 1380 транспортних засобів; КПВВ «Новотроїцьке» – 4600 осіб та 1405 транспортних засобів; КПВВ «Гнутове» - 1758 осіб та 432 транспортних засобів; КПВВ «Станично-Луганське» - 2060 осіб.

Сьогодні зранку на КПВВ «Зайцеве» знаходилося 150 автівок, які очікували на оформлення в напрямку в'їзду з непідконтрольної території та 90 транспортних засобів, що прямували на виїзд. На «Мар’їнці» перебували 120 та 70 автівок на в'їзд та виїзд відповідно. На КПВВ «Новотроїцькому» та «Гнутовому» на в’їзд та виїзд черг не було.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ