Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Ситуація в пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

Вчора в контрольних пунктах в'їзду-виїзду, що на лінії розмежування в зоні проведення АТО відмічалось зменшення загального пасажирського та транспортного потоку. В середньому кожен КПВВ перетнуло на 400-500 осіб менше у порівнянні з попередньою добою. Про це повідомила Держприкордонслужба України.

Всього через контрольні пункти прослідувала така кількість осіб та транспортних засобів: КПВВ «Зайцеве» - 5800 осіб та 1070 транспортних засобів; КПВВ «Мар’їнка» - 4265 осіб та 1130 транспортних засобів; КПВВ «Новотроїцьке» - 5720 осіб та 1570 транспортних засобів; КПВВ «Гнутове» - 2050 осіб та 510 транспортних засобів; КПВВ «Станично-Луганське» - 1790 осіб.

Враховуючи погіршення погодних умов та пониження температури повітря Державна прикордонна служба звертається до усіх громадян, які прямують через лінію розмежування, завчасно та ретельно готуватися до поїздок. Відмітимо, що перед всіма КПВВ в зоні АТО Державною службою з надзвичайних ситуацій вже розгорнуті пункти обігріву. Там цілодобово чергують співробітники ДСНС та медичні працівники, надаються гарячі напої, теплі речі та ковдри.

Загалом сьогодні зранку в КПВВ «Зайцеве» на оформлення для перетину лінії розмежування на виїзд та в’їзд очікувало по 100 автівок. На «Мар’їнці» перебувало 110 транспортних засобів, які рухалися на виїзд до неконтрольованої території та 150 в зворотному напрямку. На КПВВ «Новотроїцьке» перебувало 5 та 20 автомобілів в напрямку в'їзд та виїзд відповідно. Черги на «Гнутовому» були відсутні.

Ще раз зазначимо, що всі контрольні пункти в'їзду-виїзду на Новорічні та Різдвяні свята працюватимуть в штатному режимі. Обмеження можуть бути застосовані лише у разі загострення ситуації та загрози людським життям.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ