Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Ситуація в пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

Ситуація в контрольних пунктах в`їзду-виїзду, пов’язана з пропуском осіб та транспорту, залишалася динамічною. Протягом минулого дня загальний пасажиро-транспортний потік продовжував збільшуватися. Найбільш активний рух фіксувався по КПВВ «Зайцеве» ат «Мар’їнка». Про це повідомила Держприкордонслужба України.

Всього через контрольні пункти прослідувало: КПВВ «Зайцеве» – 6110 осіб та 1090 транспортних засобів; КПВВ «Мар’їнка» – 5040 осіб та 1385 транспортних засобів; КПВВ «Новотроїцьке» – 4220 осіб та 1060 транспортних засобів; КПВВ «Гнутове» - 2005 осіб та 540 транспортних засобів; КПВВ «Станично-Луганське» - 2145 осіб.

Сьогодні зранку на КПВВ «Зайцеве» знаходилося 250 автівок, які очікували на оформлення в напрямку в'їзду з непідконтрольної території та 50 транспортних засобів, що прямували на виїзд. На «Мар’їнці» перебували 200 та 80 автівок на в'їзд та виїзд відповідно. Перед «Новотроїцьким» знаходилося близько 200 автомобілів на в’їзд, черги на виїзд не має. Також відсутні черги з автомобілів на «Гнутовому».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ