Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

СЗШ № 82 – чемпіон шкільної баскетбольної ліги

У четвер, 23 травня, у палаці спорту «Галичина» відбулися вирішальні матчі шкільної баскетбольної ліги серед юнаків 2004 року народження та молодших.

О 16:00 відбувся матч за третє місце, а долю золотих нагород з’ясовували о 18:00. Вирішальні матчі ШБЛ відбулися за підтримки президента міської федерації баскетболу Дмитра Крамара, а також за підтримки управління молоді та спорту ЛМР.

СЗШ № 93 здобула «бронзу», перемігши з рахунком 38:34 СЗШ № 99 у матчі за третє місце. Матч за золоті нагороди вийшов більш результативним: фінальна сирена засвідчила перемогу СЗШ № 82 над СЗШ № 1 з рахунком 46:36. Вирішальною у цьому матчі стала остання 10-хвилинка, у якій підопічні Любові Ковач зуміли піти у відрив і зняти усі питання про переможця матчу.

Закриття змагань та церемонія нагородження зібрали людей, що сьогодні творять історію професійного баскетболу Львівщини.  Гравці вищолігової «Львівської політехніки» Данило Кич та Дмитро Клебан, а також головний тренер «Львівської Політехніки» Ярослав Зубрицький нагородили переможців та призерів чемпіонату. Участь у церемонії нагородження також взяв і відомий баскетбольний тренер Зеновій Курса.

Учасників змагань нагородили в номінаціях «Найперспективніший гравець» та «Приз глядацьких симпатій». Також індивідуальними нагородами були відзначені найкращі гравці з кожної з команд.

«Як і у матчі за третє місце, так і у фіналі ми побачили запеклу боротьбу, а це не може не радувати, - бере слово Ярослав Зубрицький, - головний тренер НУ «Львівська Політехінка». – Щодо фіналу, то у цьому матчі усе вирішала остання чверть матчу, у якій команда Любові Ковач зуміли піти у відрив. Вважаю, свято баскетболу вдалося, оскільки задоволення від нього тримали усі. Кілька гравців потрапили навіть до мене «на олівець». (сміється).

«Цю лігу організувати було непросто, оскільки серед цього віку популярнішими є кількаденні турніри, а не повноцінні чемпіонати, - бере слово Степан Матула, головний організатор чемпіонату. – Змагання ми проводили протягом восьми місяців і зуміли зібрати тренерів-однодумців. Як і в попередній віковій категорії (2006 рік народження та молодші), було прекрасних чотири команди, які і розіграли призові місця. Вирішальні матчі чемпіонату стали справжньою його окрасою».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ