Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

"Та сторона" один раз обстріляла підрозділи Об'єднаних сил

Від початку поточної доби зафіксовано один постріл з підствольного гранатомету з боку збройних формувань Російської Федерації. Цей факт мав місце поблизу населеного пункту Шуми. Втрат, внаслідок ворожого пострілу, немає. Українські захисники вогонь у відповідь не відкривали. Про це повідомили в штабі ООС.

56 невідомих вибухових пристрої знайшли підрозділи ДСНС зі складу Об’єднаних Сил за заявками мешканців прифронтових населених пунктів Донеччини та Луганщини. Загалом за розпорядженням Командувача Об’єднаних сил тільки за добу було проведено розмінування площі більше 6 гектарів. Всі знайдені та вилучені вибухові пристрої будуть знищенні на спеціальних полігонах і вже ніколи не заберуть жодного життя мирних мешканців.

Робота з допомоги мешканцям прифронтових населених пунктів також є в тому, що рятувальники Об’єднаних Сил ремонтують пошкоджені внаслідок артилерійських обстрілів будинки виконуючи роботи різного ступеня важкості. Тільки за добу підрозділи ДСНС відремонтували 5 житлових помешкань та інші об’єкти інфраструктури.

А на контрольних пунктах виїзду-виїзду особовий склад Об’єднаних сил надав медичну та іншу допомогу більше двадцяти громадянам України.

З турботою про майбутнє підрозділи цивільно-військового співробітництва ЗС України приділяють окрему увагу дітям Донбасу, які опинилися в складних умовах. Так, сьогодні до Великоновоселівського центру соціально-психологічної реабілітації дітей було доставлено благодійну допомогу. Захід відбувся за підтримки волонтерських організацій. Діти залишилися задоволеними святом, яке для них влаштували українські захисники.

Об’єднані сили продовжують виконувати свої основні функції з оборони та захисту України від ворога.

Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається повністю контрольованою. Українські воїни виконують завдання за призначенням і продовжують надійно тримати лінію нашої оборони.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ