Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Театр ляльок запрошує на фестиваль «Розколяда»

Львівський академічний обласний театр ляльок запрошує на фестиваль «Розколяда», що триватиме упродовж 20 – 22 січня.

Відтак у п'ятницю, 20 січня, о 14:00 год відбудеться захід «Святкові сни». У дійстві поєднуються етнічна естетика та звучання коляди.

О 16:00 пройде вертеп «Скинія Златая». "Вертепне дійство Львівського академічного театру естрадних мініатюр «І люди, і ляльки», яке запам'ятається живим звуком коляд, які зібрали фольклористи з різних куточків України, магічним сяйвом усіх кольорів та історією, що торкнеться ваших сердець", – переконують організатори.

Завершиться день вертепом «Світло в темне Різдво» та «Сучасний Вифлеєм» від студентів Української академії лідерства. Український класичний вертеп відтворений через призму сучасності. Цей вертеп – про гумор, різноманітність ролей та колядок, а також сучасних і традиційних костюмів. Початок о 18:00 год.

21 січня (о 12:00 та 14:00 год) артисти поставлять виставу «Дорога до Вифлеєму». Як зазначають організатори, це вистава не лише про народження Ісуса, а й про пошуки покликання, яке є у кожного з нас.

Інтерактивна вистава для наймолодших «Веселі Ангелята» розпочнеться о 11:00 год.

О 18:00 «Вільний вертеп» покаже «Вільний простір».

"Тільки вівчар зможе вивести із темної ночі, якій немає початку і кінця. Саме він може народитися у нашому серці, як ясне сонце, як Агнець Божий", – йдеться в описі.

У неділю, 22 січня, артисти покажуть традиційний український бароковий вертеп «Зоря Благодатна», в основі якого стародавні тексти, записані етнографом Миколою Маркевичем ще на початку XIX ст.

Час: 12:00, 14:00 год.

Також відвідувачів запрошують на Сокиринський вертеп від Шкільного театру УКУ «На Симонових стовпах».

Час: 18:00 год.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ