Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Телеканали "Футбол": Ми готові транслювати Першу лігу

Директор телеканалів "Футбол 1/2/3" Олександр Денисов звернувся до ПФЛ з пропозицією.

Директор телеканалів "Футбол 1/2/3" звернувся прямо під час ефіру "Великого футболу".

"Я звертаюся до керівництва ПФЛ, до керівництва УАФ та до суддівського комітету УАФ. Вважайте це офіційним зверненням телеканалів "Футбол". У зв'язку з високим градусом конкуренції у боротьбі за путівки в УПЛ, телеканали "Футбол" готові власним коштом провести трансляції центральних матчів у кожному турі Першої ліги

Чому я звертаюся в тому числі до Асоціації? Ми всі знаємо, скільки скандальних історій було з суддівством у Першій лізі. Зараз на кону путівки в УПЛ. Ми пропонуємо на центральних матчах Першої ліги використовувати VAR.

Чому звертаюся до керівництва комітету арбітрів? Тому що арбітрів з ліцензією VAR не так багато і необхідно вишукувати можливості, аби залучити їх до матчів Першої ліги. У зв'язку з цим звертаюся до керівника ПФЛ Сергія Макарова з проханням переглянути календар матчів Першої ліги. Змістити матчі з вихідних днів, коли йтимуть поєдинки УПЛ, на середину тижня. Це дозволить організувати трансляції та залучити арбітрів з досвідом роботи з VAR.

Все перераховане допоможе вирішити боротьбу за вихід в УПЛ у чесній спортивній боротьбі. Причому, аби уникнути пересудів, ми не претендуємо на ексклюзивність: телеправа Перша ліга може передати і телеканалам "Футбол", і нашим колегам з "Плюсів", якщо вони будуть готові провести такі трансляції. Чим більше буде показано матчів, тим чистішою буде боротьба. У свою чергу також хочу сказати, що ми будемо пильно стежити за всіма іграми Першої ліги і висвітлювати поєдинки і суддівство в ефірі телеканалів "Футбол". Найближчим часом ми зробимо офіційну пропозицію ПФЛ і Асоціації футболу щодо показу ігор Першої Ліги", - заявив Олександр Денисов у програмі "Великий футбол".

Нагадаємо, як повідомляв "Гал-Інфо", Перша ліга відновиться 23 червня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ