Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Телеканали виступають за зміну формату Кубка України з футболу

Директор телеканалів "Футбол 1" та "Футбол 2" Олександр Денисов в інтерв'ю сайту 1927.kiev.ua заявив, що формат Кубка України необхідно змінювати, - Дзеркало тижня.

"У Кубку України треба повертати формат, який складається з одного матчу. На ранніх стадіях Кубка поєдинки за участю грандів мало кому цікаві. Сенсації не може бути, навіть якщо в першому матчі аутсайдер здобуває позитивний для себе результат. Є розуміння, що у домашній грі фаворит спокійно відіграється. Два матчі - ні про що, нікому це не потрібно. Ні вболівальникам, ні командам. Зайві роз'їзди, відсутність інтриги. Повернення формату одного матчу піде всім на користь", - підкреслив Денисов.

Зазначимо, що 20 січня відбудеться засідання робочої групи щодо зміни формату української Прем'єр-ліги. "Будемо обговорювати деталі формату, якому, так чи інакше, віддають перевагу більшість клубів - 12 команд. Два канали-телетранслятори завтра розкажуть, скільки готові інвестувати в покупку телеправ. Також висловимо свою позицію щодо розподілу грошей серед команд, саму методику нарахування", - сказав Денисов. 

Дзеркало тижня

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ