Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Теракт у Єрусалимі: 3 вбитих та 26 поранених за годину

Хвиля терору, що охопила країну, добралася і до Раанани. Тут сьогодні вранці, 13 жовтня, житель Східного Єрусалиму напав з ножем на людей, які стояли на автобусній зупинці. У результаті легкі поранення отримав 32-річний житель міста. Люди, які проходили повз намагались нейтралізували нападника, сильно оглушивши його . Терорист і його жертва госпіталізовані.

Через  кілька хвилин надійшло наступне  повідомлення про теракт в єрусалимському кварталі Армон ха- Наців на вулиці Олею ха-Гардом. Один з терористів, озброєний пістолетом, відкрив стрілянину по пасажирам в автобусі. Його " напарник " в цей час став наносити людям удари ножем. У результаті різні поранення,у тому числі й важкі, отримали 16 осіб. Пізніше 2 постраждалих померли. За непідтвердженими даними, один терорист вбитий, інший поранений.

Незабаром стало відомо ще про одну терористичну діяльність в ізраїльській столиці: араб на машині врізався в групу людей на вулиці Малкей-Ісраель, після чого вийшов з автомобіля і напав на постраждалих з ножем. Повідомляється  щонайменше про 9 постраждалих, один з яких помер від ран, троє - у важкому стані.

Терориста  ліквідовано. Обидва теракти в Єрусалимі здійснили  жителі арабського села Джабль Мукабр, розташованої на кордоні зі столичним районом Армон ха-Наців (Тальпіот Мізрах ). Тобто мова йде про ізраїльських арабів.

Окрім того, у місті  був здійснений ще один теракт. Араб з ножем напав на ізраїльтян на вулиці Іерушалайм, поранивши 4 осіб, 2 з яких перебувають у важкому стані. Терорист був знешкоджений перехожими і дивом уникнув суду Лінча. Пізніше з'ясувалося, що нападник - будівельний робітник. У зв'язку із загрозою повторення терактів поліція встановила на в'їзді до столиці додаткові кордони: частково перекриті шосе номер 1 і 443 у східному напрямку. 

9TV

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ