Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Теракт в Лондоні: Клімкін засудив напад на парламент Великобританії

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін засудив теракт в Лондоні (Великобританія), який стався сьогодні вдень, 22 березня 2017 року. Про це глава зовнішньополітичного відомства написав на своїй сторінці в Twitter.

"Рішуче засуджують кривавий напад на парламент Великобританії в Лондоні. Наші думки з постраждалими та їхніми родичами", - написав він.

Зазначимо, теракт в Лондоні почався з ДТП на мосту недалеко від парламенту, де автомобіль, врізавшись в огорожу, збив пішоходів. Після цього, автомобіль продовжив рух і врізався в огорожу біля парламенту, потім водій вийшов з авто і з ножем попрямував до будівлі, де напав на поліцейських. За даними місцевих засобів масової інформації, в результаті теракту в Лондоні загинули дві людини, ще 12 поранені. Крім того, правоохоронці ліквідували нападника.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Міністерство закордонних справ (МЗС) України перевіряє інформацію про наявність українців серед постраждалих в результаті теракту в Лондоні (Великобританія).

РБК Україна

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ