Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Традиційний фест-ярмарок KULYKIV-FEST запрошує на свято ковбаси й хліба

19 вересня львів'ян та гостей запрошують відвідати найсмачнішу та найзапашнішу гостину, адже "KULYKIV-FEST" вже готується вражати кожного гостя.

Як зазначили організатори, мета фест-ярмарку привернути увагу громадськості до продукції народного виробництва, зокрема чим славиться Куликів – до «Куликівської ковбаси» і «Куликівського хліба», а також популяризувати культури як в самому Куликові, так і на Львівщині.

"Ми переконані, що цьогорічний фест-ярмарок буде ще яскравішим, насиченішим та масштабнішим. І впевнені, що він залишить лише позитивні та драйвові спогади", – зазначають організатори.

Нагадаємо, перший KULYKIV-FEST пройшов у 2018 році.

"Локальні фестивалі є чудовим засобом не лише гарно відпочити, а й показати туристам та мешканцям з інших регіонів області свої надбання, свою культуру, свою ідентичність. Вважаю, що такі фестивалі повинні відбуватись регулярно у всіх територіальних громадах нашої області. До них необхідно залучати не лише місцеві влади, але й малий та великий бізнес, місцевих виробників, освітні та культурні заклади. Таким чином ми зможемо заявити про себе на лише на обласному рівні, але і на всю Україну", - зазначив в коментарі Гал-інфо місцевий бізнесмен Мирослав Хом'як.

Деталі святкування можна знайти на офіційній Facebook-сторінці заходу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ