Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Трансляція матчу ФК "Львів"- "Буковина"

Трансляція матчу ФК "Львів"- "Буковина".

Напередодні матчу гравці футбольного клубу “Львів” поділились думками про суперника та очікуваннями від матчу 21-го туру ФК “Львів” – ФСК “Буковина” Чернівці.

Олег Матушевський, захисник:

– “Всі вже зачекались поновлення чемпіонату Другої ліги. Приємно, що розпочали його з перемоги, тим паче, з таким принциповим для нас суперником. Зараз всі думки спрямовані до гри з “Буковиною”. Всі розуміють, що легкою ця гра не буде. Підтвердження тому наші попередні матчі з чернівчанами. Очікую на важку, безкомпромісну боротьбу. Віддамо всі сили та емоції, щоб здобути важливі три очки та надійно закріпитись на третій позиції турнірної таблиці.”

Олександр Савошко, півзахисник:

– “Настрій після перемоги над тернопільською “Нивою”, звичайно, дуже позитивний. Тому, до підготовки матчу з “Буковиною” всі підійшли з хорошим та бойовим настроєм. Стараємося налагодити помилки, які були в минулій грі, підготуватися тактично, і дати бій. “Буковина” непогана досвідчена команда, яка буде нав’язувати багато боротьби і старатись контролювати м’яч, але зараз ми проходимо хорошу підготовку до завтрашнього матчу та будемо готові на 100%.  Ми граємо в рідних стінах, де нас прийдуть підтримати рідні, друзі та вболівальники, хочемо порадувати їх хорошою грою та результатом.”

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ