Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Тренер «Кажанів» Ян Сух: Львів претендуватиме на проведення «фіналу чотирьох»

Головний тренер львівських «Кажанів» Ян Сух прокоментував дві перемоги своєї команди над лубенським «Фаворитом» (3:1 та 3:0).

-Чесно кажучи, не був знайомий з командою «Фаворит» до наших матчів, адже ніколи з нею ніде не зустрічався, - каже Ян Сух. – Можливо, гравці знали цього суперника, а я однозначно ні. До цієї молодої команди додалися ще кілька досвідчених гравців, майстрів спорту. Вважаю, що вболівальник побачив хороші ігри. Так сталося, що у двох матчах у нас були серйозні проблеми у першому сеті. Один з них ми навіть програли. Другі і треті партії ми грали спокійно, проблем уже не виникало. Гравцям «Фаворита» потрібно віддати належне: команда не боялася ризикувати і це давало їм результат. У нас були проблеми з прийомом подачі. Незважаючи на це, добре, що все добре для нас завершилося. Радує мене те, що участь у цих матчах взяли усі 14 гравців, які поїхали з нами до Полтави. Загалом у цих матчах я залишився задоволений грою команди.

Матчі з «Фаворитом» - один етап з підготовки нашої команди до матчів другого етапу Кубка України. До них залишилося уже не так багато часу. Думками ми уже у Харкові, де нам доведеться поборотися за вихід до «фіналу чотирьох» Кубка України.

-Чи важливо з якого місця «Кажанам» виходити до наступного етапу?

-Важливо туди вийти, а от з якого місця це вже як у нас вийде. Головне вивести команду на пік форми на кінець березня та початок квітня. Також мені б не хотілося зіграти з «Локомотивом» у півфіналі плей-офф, лише у фіналі. З харків’янами гратимемо на Кубок, після чого двічі приймемо «Локо» у себе вдома уже у чемпіонаті України. Якщо виграємо два матчі, вийдемо на перше місце в турнірній таблиці. До слова, другий етап Кубка України відбудеться у Харкові, і якщо «Кажани» вийдуть до «фіналу чотирьох», Львів претендуватиме на те, аби вирішальні матчі Кубка України прийняти у себе вдома.

Kazhany.lviv.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ