Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Тренери «Карпат» провели майстер-клас для журналістів та фанів

ФК «Карпати», спільно зі своїм титульним спонсором TM «Parimatch», організували зустріч на клубній базі із уболівальниками та журналістами задля пропаганди здорового способу життя. Усі присутні змогли отримати цікаву інформацію щодо правильної розминки і трішки побігали на полі разом із карпатівськими тренерами.

Відразу після тренування основної команди, на зміну футболістам на базу «Карпат» завітали представники мас-медіа та кілька уболівальників. ФК «Карпати» разом зі своїм титульним спонсором TM «Parimatch» організували майстер-клас для журналістів, аби тим самим підтримати та пропагувати здоровий спосіб життя. 

«Ця акція є черговою ініціативою TM «Parimatch», щоб спільно з українськими клубами проводити відкриті тренування, на які ми запрошуємо не тільки тих, хто опікується спортом, але й уболівальників та спортивних журналістів. Ми впевнені, що ця співпраця сприятиме пропагуванню спорту та, безпосередньо, футболу. Враховуючи те, що ми маємо честь бути титульним спонсором ФК «Карпати», львівський клуб став першим, хто допоміг в організації та прийняв таку зустріч. Ми вдячні керівництву команди за сприяння нам в цій роботі, також сподіваємось, що й інші клуби нас підтримають. Я вважаю, що вболівальники мають право знати, що відбувається всередині клубу. Ми віримо, що завдяки таким подіям, вдасться привернути увагу фанатів і повернути їх на стадіон» –розповів директор по зв’язках з громадськістю TM «Parimatch» Вадим Місюра. 

Гостям провели розширену екскурсію по тренувальній базі «зелено-білих», після чого, дали змогу самостійно випробувати газон, на якому тренуються карпатівці. Розминку проводили тренери клубу, на чолі зі своїм наставником Олегом Дулубом. На початку 10-хвилинна розминка, а після повноцінна двостороння гра, що закінчилась бойовою нічиєю тренерів та журналістів.

«Чи не виб’є нас із графіку така ініціатива? Не думаю, адже футбол без вболівальників мертвий, тому ми з радістю погодились на цю пропозицію. Наші гості прийшли, перш за все, за емоціями, тому окрім розминки ми вирішили пограти разом з ними в футбол. Щоб ця зустріч їм надовго запам’яталась» – поділився головний тренер «Карпат» Олег Дулуб.

ФК «Карпати»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ