Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Троє гравців «Карпат» у складі збірної України U-17 пробилися в еліт-раунд Євро-2017

Юнацька збірна команда України, сформована з футболістів 2000 року народження пробилася до еліт-раунду Чемпіонату Європи 2017 року.

Підопічні Сергія Попова фінішували другими серед кращих третіх команд у кваліфікаційному раунді, де в складі «синьо-жовтих» грали і троє вихованців Академії футболу «УФК-Карпати» – захисник Роман Слива і півзахисники Петро Харжевський та Володимир Рудюк.

Незважаючи на лише два набраних очки у відборі континентальної першості, результативна нічия із командою Норвегії (2:2) дозволила нашим хлопцям сподіватися на потрапляння до наступної стадії змагань. Адже, згідно з регламентом, кращі команди, що зайняли треті позиції у групах, визначалися серед тих, хто успішніше виступив проти збірних, що завершили міні-турніри на двох перших сходинках. 

Зважаючи на те, що більшість третіх команд здобули свої очки у матчах із аутсайдерами груп, саме команда Сергія Попова потрапила до когорти майбутніх учасників еліт-раунду.

Жеребкування наступного раунду європейської першості відбудеться 13 грудня в штба-квартирі Європейського союзу футбольних асоціацій (УЄФА) у Ньйоні. 

Зазначимо, що збірна України буде представлена у четвертому кошику поряд із командами Бельгії, Чехії, Польщі, Чорногорії, Норвегії, Вірменії та Фарерських островів.

ФФУ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ