Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Троє львів’ян стартують на першому етапі Серії А Karate1 2020

З 10 до 12 січня в Сантьяго (Чилі) пройде перший етап Серії А Карате1 2020. На змагання заявлені 466 учасників з 65 країн. Головний тренер збірної України з карате, львів’янин Антон Нікулін повіз команду у складі восьми спортсменів. Про це повідомив Національний олімпійський комітет України у Львівській області.
Фото з сайту http://www.noc.lviv.ua/novyny/

Отож, уболіваємо за львів’ян Анастасію Мястковську (жіноче куміте до 55 кг), Галину Мельник (жіноче куміте до 68 кг), Станіслава Горуну (чоловіче куміте до 75 кг), трьох одеситок Анжеліку Терлюгу (жіноче куміте до 55 кг), Аніту Серьогіну (жіноче куміте до 61 кг), Анастасію Степашко (жіноче куміте понад 68 кг), киянина Гната Пака (чоловіче куміте до 67 кг) та Валерія Чеботаря з Чернівців (чоловіче куміте до 84 кг).

В перший день змагань, 10 січня, буде визначено фіналістів в чоловічому індивідуальному ката, жіночому командному ката, жіночому куміте до 50, до 55, до 61 кг, а також чоловічому куміте до 84 і понад 84 кг.

В другий день турніру, 11 січня, визначаться імена фіналістів у жіночому індивідуальному ката, чоловічому командному ката, чоловічому куміте до 60, до 67 і до 75 кг, а також жіночому куміте до 68 і понад 68 кг.

А в неділю, 12 січня, відбудуться всі фінали і поєдинки за бронзові медалі.

Серія А Karate1 – друга за значимістю (після Прем’єр-ліги) серія рейтингових турнірів, що проводяться під егідою WKF.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ