Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Троє людей отруїлося чадним газом у Львові

Вчора, 25 березня, у Львові трапилось два випадки отруєння чадним газом, внаслідок яких постраждали троє людей, повідомила прес-служба Львівської міської ради з посиланням на управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР.

Так, 25 березня о 15.04 у власній квартирі на вул. Городоцькій, 165 (Франківський район, ЛКП «Навколо Базару»), яка обладнана газовою колонкою,  отруїлася, ймовірно, чадним газом жінка, 1995 року народження (10% карбоксигемоглобіну). Постраждала госпіталізована в обласні клінічну лікарню. З 17.00 припинено газопостачання до квартири. Причини події встановлюють.

Також 25 березня о 21. 47 у квартирі на вул., Тобілевича, 7 (Франківський район, ЛКП «Навколо Базару»), яка з пічним опаленням та газовою колонкою, отруїлися, ймовірно, чадним газом двоє мешканців, які винаймали квартиру. Це дівчина, 1998 року народження, жителька м. Городка (20% карбоксигемоглобіну), та чоловік, 1993 року народження, житель м. Городка (30% карб оксигемоглобіну). Потерпілі госпіталізовані в обласні клінічну лікарню. У зв’язку з відсутністю мешканців, подачу газу не припиняли. Причини події встановлюють.

Львівська міська рада вкотре закликає мешканців дотримуватись правил безпеки користування газовим та пічним опаленням, бо саме неуважність та необережне поводження з приладами призводить до біди.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ