Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Трускавець шукає партнерів для реалізації проекту на 2,5 мільйона євро

Трускавець подасть свій проект на реалізацію 2,5 мільйонів євро до програми Tанскордонної Cпівпраці ЄІС Польща-Білорусь-Україна 2014-2020, повідомила прес-служба Трускавецької міської ради.

За словами Наталії Скибак начальника управління розвитку міста Трускавця, - це кошти, які виділяє Європа лише у випадку співпраці з містами Польщі чи Білорусі. 2,5 мільйони ділять на два міста, які готові реалізовувати дзеркальні проекти. Відповідно, якщо у Трускавці ми хочемо вкладати у реконструкцію парків чи доріг, необхідно знайти місто, яке потребує схожих капіталовкладень.

Умовою для міст-учасників є співфінансування - 10 відсотків від наданої суми.

Трускавець розпочав пошук партнерів у сусідній Польщі. У Львові Андрій Кульчинський, голова Трускавця, Олександр Ткаченко заступник, та Наталя Скибак начальник управління розвитку міста мали зустріч з керівниками Польського містечка Водиня, Мазовецької області. Розглядали можливу співпрацю по реконструкції доріг.

Зазначимо, що у програмі беруть участь міста з чотирьох областей Польщі та лише кількох областей України , зокрема Ів. Франківська та Львівська область.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ