Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Три п'яних ДТП за ніч: жінка протаранила автобус

У Львові вночі проти понеділка троє нетверезих водіїв скоїли три ДТП. Про це повідомила прес-служба Патрульної поліції Львова.

Патрульні вночі проти 11 вересня отримали виклик на вулицю Окружну. На місці патрульні з`ясували, що водій автомобіля Skoda Оctavia А5 не впорався з керуванням та здійснив наїзд на бордюр. Внаслідок цього автомобіль перекинувся на дах. У водія були очевидні ознаки алкогольного сп‘яніння. Перевірка на пристрої драгер встановила результат – 2,46 проміле. На чоловіка винесли постанову за керування особою, яка не мала права керувати транспортом та два протоколи – за ДТП і керування автомобілем у стані алкогольного сп‘яніння. 

Ще одне ДТП трапилося у населеному пункті Брюховичі на вулиці Арктичній. Водій на автомобілі Mitsubishi Colt не впоралася з керуванням і здійснила наїзд на припаркований автобус Богдан. 50-річній громадянці медики надали допомогу і вона відмовилася від госпіталізації. Водій не надавала документів і не могла нічого пояснити. Патрульні помітили у жінки ознаки алкогольного сп‘яніння, однак, вона в присутності двох свідків та свого адвоката відмовилася від перевірки на тверезість. На неї винесли постанову за керування без необхідних документів та склали два протоколи: за ДТП і керування у нетверезому стані. 

І ще один нетверезий водій відзначився на заправній станції в населеному пункті Малехів. Він в‘їхав у стовп. Перевірка на пристрої драгер показала 1,19 проміле. На 39-річного водія склали два протоколи: за керування у нетверезому стані та за скоєну ДТП.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ