Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

На Донбасі розміновують залізничні колії

Як повідомили у прес-центрі ООС, триває очищення залізничних колій Донбасу від вибухонебезпечних предметів.
На Донбасі розміновують залізничні колії

Групою розміновування Державної спеціальної служби транспорту зі кладу Об'єднаних сил станом на 18 січня 2019 року проведено роботи по виявленню та очищенню від вибухонебезпечних предметів колій перегону “Курдюмівка - Майорська” регіональної філії “Донецька залізниця” ПАТ “Укрзалізниця”.

Метою роботи групи розміновування є забезпечення безпеки під час проведення представниками структурного підрозділу “Лиманська дистанція колії” робіт з поточного утримання колій перегону. Загалом обстежено у період з 14-15 січня 7 км залізничних колій та 6,5 га прилеглої території.

Роботи виконувались в умовах складних погодних умов, значного шару снігу на прилеглих до залізничних колій ділянках. Остаточне завершення проведення вищезазначених робіт дозволить підтримувати у робочому стані колії перегону “Курдюмівка - Майорськ”.

Група розміновування Державної спеціальної служби транспорту з 2014 року виконує завдання з очищення від вибухонебезпечних предметів колій перегону “Курдюмівка - Майорськ”. Загалом саперами Держспецтрансслужби зі складу Об'єднаних сил з початку збройного конфлікту на Сході України виявлено та знешкоджено 6728 вибухонебезпечних предметів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ