Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Триває ремонт автомобільної дороги Східниця – Верхнє Синьовидне

Фото: Львівська ОДА
Фото: Львівська ОДА
Фото: Львівська ОДА
Фото: Львівська ОДА
1/2
Як повідомили Гал-інфо у прес-службі Львівської ОДА, в області активно проводять ремонт автомобільної дороги О140406 Східниця – Верхнє Синьовидне км 0+000 – км 4+900.

Відтак, сьогодні у межах робочої поїздки у Сколівський район Максим Козицький оглянув стан автодороги та прослідкував за процесом виконання робіт.

Роботи виконує підрядна організація ТОВ "Онур Конструкціон Інтернешнл". Загальна вартість ремонтних робіт 156 млн 980 тис. грн.

У 2019 році виконали ремонтних робіт на суму – 49 млн 748 тис. грн,  з них 14  млн 761 тис. грн – Державного дорожнього фонду та 34 млн 986 тис. грн – кошти обласного бюджету.

За ці кошти здійснили  земляні роботи, влаштування  підпірних стінок та на окремих ділянках влаштували  основу щебенево - піщаної суміші та шар асфальтабетону.

Зазначимо, цьогоріч на ремонт дороги з Державного дорожнього фонду передбачили 53 млн 074 тис. грн. Відтак, за ці кошти заплановано провести ремонт двох мостових переходів, влаштування тротуарних доріжок, а також завершити влаштування асфальтобетонного покриття.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, цьогоріч на Сколівщині планують завершити капітальний ремонт мосту.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ