Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Триває ремонт автомобільної дороги Стрілки-Новий Кропивник

Дорожники ремонтують автошлях в гірському регіоні Стрілки-Новий Кропивник, протяжністю 18 кілометрів. Про це повідомили 23 жовтня Гал-інфо у пресслужбі ЛОДА.
Фото ЛьвівськаОДА

Дорога проходить населеними пунктами Стрілки, Топільниця, Тур‘є до меж Старосамбірського та Дрогобицького районів, а також в напрямку села Недільне, де розміщена низка туристичних об’єктів.

Вона має важливе стратегічне значення, бо з’єднає напрямок Львів-Ужгород та гірські території з курортами Східниця, Трускавець. Як зазначають мешканці, дорога завдавала серйозних клопотів, сюди вчасно не могли приїжджати шкільні та маршрутні автобуси.

Окрім того, часто траплялись аварії. Під час поганих погодних умов проїзд взагалі був неможливим. Нині роботи розпочали на ділянці від Стрілок до Тур‘я. Також ремонтуватимуть в межах Старого і Нового Кропивника.

«У цьому році плануємо зробити 13 кілометрів вартістю 70 млн грн. Зараз дорожники розпушують старе покриття, опісля проведуть влаштування основи ЩПС та асфальтобетонне покриття. Загальна вартість ремонтних робіт - 170 млн грн. Ремонт цієї дороги пришвидшить розвиток навколишніх сіл, зокрема це створення нових робочих місць, залучення інвестицій в регіон та розвиток туристичних об’єктів», - зазначив заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ