Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Тривають роботи з будівництва спорткомплексу на березі озера Світязь

Фото Волинська ОДА
Фото Волинська ОДА
Фото Волинська ОДА
Фото Волинська ОДА
1/2
У селі Світязь Ковельського району триває будівництво мультифункціонального спортивного комплексу на базі практики спортивно-оздоровчого комплексу "Гарт" Волинського національного університету імені Лесі Українки. Про це повідомили 20 серпня Гал-інфо у пресслужбі Волинської ОДА.

"Наразі на об’єкті заливають фундамент та паралельно монтують спеціальні металеві конструкції, що необхідні для облаштування стін будівлі. За проєктом мультифункціональний спортивний комплекс матиме дві зблоковані прямокутні споруди: одноповерховий спортивний комплекс (44.0х24.0м) та триповерховий господарський комплекс (20.0 х 24.0м). Зокрема загальна площа будівель – 1 500 м2", - повідомив голова ОДА Юрій Погуляйко на сторінці у Facebook.

Окрім того, у закладі передбачені пандуси та ліфти для людей з інвалідністю та маломобільних груп населення.

Реалізація проєкту стартувала цього року у рамках програми Президента України Володимира Зеленського "Велике будівництво". Завершити усі будівельні роботи планують також у поточному році, а саме у листопаді.

Слід зазначити, що загальна кошторисна вартість об’єкту спортивної інфраструктури становить понад 19 мільйонів гривень. З них 16 мільйонів 950 тисяч гривень – це кошти державного бюджету, решта –  місцевого.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ