Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Центр Довженка презентує музичний проект

Центр Довженка спільно з Львівською національною філармонією презентує новий музичний проект «Класична музика не лише у стінах філармонії».

Вже за два тижні з хвилюванням і радістю чекаємо усіх охочих долучитися до вічного і прекрасного. Тепер і у Центрі Довженка, що на Сихові, можна буде послухати світові музичні діаманти у досконалому виконанні!

Завжди актуальна класика стає ближчою!

Цієї весни на наших гостей чекають незабутні враження:

17.03.19 Музичне дійство-концерт «Ця чарівна флейта» подарує справжнє відкриття! Грайливі переливи флейти, глибоке звучання гобоя, ніжний водограй звуків арфи. Віртуозне виконання солістів оздобить барвами камерний оркестр.

07.04.19 Для маленьких і дорослих! Запрошуємо у безтурботний світ дитинства разом із веселим концертом «Подорож у чарівний світ казок». Солісти філармонії виконають усім відомі хіти із мультиків! Ми впевнені – ви будете підспівувати!

04.05.19 Запрошуємо містично-музичну подорож «The Planets»! Вдивіться вглиб зіркової безодні разом із віртуозним Академічним симфонічним оркестром та камерним хором «Глорія». Насолодіться космічною музикою «Планет» Густава Голста. Британський композитор, педагог, мислитель створив грандіозну симфонічну сюїту: сім унікальних музичних частин, як сім планет. Кожна частина сюїти алегорично оповідає нам таємничі і прекрасні історії мовчазних небесних гігантів. Фотохудожник Сергій Горобець розмалює простір неймовірними світловими ефектами, розширить межі сприйняття!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ