Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Центр Довженка запрошує на фільм «Земля» під супровід симфонічного оркестру

20 вересня о 19:00 у Центрі Довженка відбудеться мультимедійна подія «Довженко. Задерацький. Кіно та музика» – показ культового довженківського фільму «Земля» у супроводі живого виконання симфонії українського композитора Всеволода Задерацького. Про це повідомляє ЛМР.
Фото: ЛМР

На глядачів та слухачів чекає переосмислення фільму «Земля» з використанням спецефектів та 3D-мапінгу у виконанні Олексія Хорошка – головного художника Театру Лесі, оператора першого українського трилера «Штольня». За музичне виконання відповідає Академічний симфонічний оркестр Львівської національної філармонії імені М. Скорика під керівництвом диригента Сергія Хоровця.

Симфонія (написана у 1951 році) репресованого українського композитора Всеволода Задерацького прозвучить повністю вперше у історії української класичної музики. Для ексклюзивного виконання у Центрі Довженка диригент Сергій Хоровець здійснив оцифрування рукописів, наданих нащадками композитора.

Квитки на подію можна придбати тут.

До уваги журналістів: у четвер, 19 вересня, об 11:00 відбудеться предпоказ мультимедійної події, а також короткий брифінг з учасниками: Володимир Сивохіп, директор Львівської національної філармонії, Олексій Хорошко, відеорежисер 3D-мапінгу, Марта Іванишин, директорка Центру Довженка, та Ірина Задерацька, онука композитора Всеволода Задерацького.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ