Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Центральний матч 3 туру другої ліги відбудеться у суботу у Винниках

Центральний матч третього туру чемпіонату другої ліги відбудеться у Винниках у суботу, 6 серпня. Ще б пак! В очному протистоянні зійдуться одні з найкращих «вчорашніх» аматорських команд України, а тепер професійні претенденти на вихід до першої ліги.

Чимало фахівців, експертів та журналістів «Рух» і «Балкани» вважають головними кандидатами на вихід до першої ліги, а відтак на очне протистояння між винниківчанами командою з Одеською області чекають з великим нетерпінням. Кажуть, подивитись буде на що…

Волею календаря, перший матч між «Рухом» та «Балканами» у цьому сезоні відбудеться у Винниках. Можна не сумніватися в тому, що підопічні Романа Гданського у цьому матчі не залишуться без підтримки власних вболівальників, а відтак матимуть дванадцятого гравця на полі. Своєю грою та результатом «рухівці» поступово завойовують любов не тільки винниківського, а ще й львівського вболівальника, а відтак можна очікувати ще один аншлаг вболівальників, як це було на матчі першого туру проти маріупольського «Іллічівця-2». Нагадаємо, вболівальники на стадіоні імені Богдана Маркевича стали свідками шести «сухих» голів у ворота суперника.

В статусі аматорських команд «Рух» і «Балкани» зустрічалися двічі. Що цікаво, «Балкани» стали саме тією командою, якій вдалося обіграти «Рух» минулого року у фіналі чемпіонату України серед аматорів. У Києві на стадіоні імені Баннікова «Балкани» святкували перемогу з рахунком 2:1. Незважаючи на це, два роки тому «Рух» обігрував «Балкани» у Винниках в рамках фінального етапу чемпіонату України серед аматорів – 1:0. Ці матчі для обох команд стали історією, і наступна зустріч уже в рамках чемпіонату другої ліги також стане історичною.

«Балкани» у своєму складі мають чимало досвідчених гравців. У заявці «Балкан» на цей сезон навіть є наддосвідчені воротар Ігор Шуховцев та півзахисник Валентин Полтавець. Ймовірно, у матчі проти «Руху» ці гравці на поле не вийдуть, однак і без них досвідчених футболістів у складі «Балкан» не бракує – Анатолій Опря, Дмитро та Костянтин Пархоменки, Олександр Райчев та інші.

Хто б що не говорив, але склад «Руху» такий, що винниківчан, а особливо на стадіоні імені Богдана Маркевича, буде боятися не одна команда з другої ліги. Загалом, як би цей матч не завершився найбільше видовища буде для вболівальників. Для них усі дороги у суботу вестимуть у Винники на стадіоні імені Богдана Маркевича. Початок матчу о 18:00. Вхід – вільний.

ФК «Рух»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ