Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

«Цей танк справді надихає!» — заступник Міністра оборони про Leopard 2

Перший заступник міністра оборони України генерал-лейтенант Олександр Павлюк під час візиту до Польщі високо оцінив якість німецького танка Leopard 2 та мотивацію українських військових опановувати цю техніку.

Фото: Міноборони

Про це повідомили у пресслужбі міністерства оборони. 

На військовому полігоні, де триває інтенсивний вишкіл українських танкістів і піхотинців, Олександр Павлюк особисто переконався у міці бойової машини.

«Сила, потужність, хід і високий рівень захисту від ураження. Цей танк справді надихає»,  — поділився перший заступник міністра оборони.

Фото: Міноборони

За його словами, так кажуть й українські військові, які отримують знання і навички управляти танком.

«Leopard 2»   це грізна зброя, яка в руках навчених наших захисників, наближатиме перемогу України над окупантом!»  — сказав Олександр Павлюк і додав. Вірю в наших воїнів і пишаюся ними. Українські військові будуть ефективно застосовувати цю західну зброю в майбутніх битвах за Україну».

Фото: Міноборони

Генерал-лейтенант і представники української делегації оглянули навчальні місця, тренажерні класи теорії й практики, зразки озброєння країн НАТО, поспілкувалися з нашими воїнами й закордонними інструкторами.

Перший заступник міністра оборони вручив нагороди керівникам тренувальних курсів та подякував за їхню надважливу роботу.

До слова, міністр оборони України Олексій Резніков заявив, що отримані від партнерів бойові танки Leopard будуть зокрема використані в контрнаступі України.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ