Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Цієї суботи у Львові відбудеться грандіозне святкування Міжнародного дня спорту

6 квітня у День Міжнародного дня спорту заради розвитку та миру відділення НОК України у Львівській області запрошує усіх охочих до Стрийського парку на грандіозне свято.
У програмі святкування: показові виступи, майстер-класи з видів спорту, легкоатлетичний забіг та зарядка з Олімпійцем #DoLikeOlympians, яку проведе Віра Передерій – майстер спорту України міжнародного класу з художньої гімнастики, фіналістка Олімпійських ігор 2008 року в Пекіні. Організатори заходу – відділення НОК України у Львівській області, Львівська міська рада, Молодіжна Рада об’єднаних профспілок Львівщини,  благодійний фонд «Розвиток Громади» та ін.
Цьогорічний забіг матиме ще й благодійний характер – для порятунку життя 4-річного Мирослава Мілойчікова.
Забіги проходитимуть на дистанціях 1,3км та 500 метрів.  Реєстрація учасників об 11.00 у Стрийському парку  біля будівлі кафедри фізичного виховання Львівської Політехніки – басейн (від сторони вул.Самчука).  Початок зарядки та легкоатлетичного забігу о 12 годині.
Також у межах заходу відбудеться катання на справжніх байкерських мотоциклах, скандинавська ходьба,  велотріал, показові виступи з воркауту, настільного тенісу, армреслінгу, на гірськолижному тренажері та багато іншого цікавого.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ