Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Політика  |  Cуспільство

Ціни на хліб у Львові поповзли догори

Основний виробник хлібобулочних виробів Львівської області «Концерн Хлібпром» ціну на соціальні сорти хліба, а також на хліби покращеної рецептури цього місяця не підвищив. Про це Гал-інфо повідомила Людмила Гончаренко, начальник управління економічного розвитку та підприємництва Львівської ОДА.
Фото з espreso.tv.

За словами Людмили Гончаренко, концерн не планує змінювати ціни на хліб і наступного місяця.

«Концерн Хлібпром» забезпечує 80% потреб Львівської області у хлібобулочних виробах. Якщо десь і зросла ціна на такий товар, то це, за словами Людмили Гончаренко,  вочевидь, йдеться про хліб покращеної рецептури - від дрібних хлібобулочних виробників.

Водночас продавці кількох, вибраних навмання хлібних крамниць у розмові із журналістом  Гал-інфо повідомили, що ціни на хліб справді зросли порівняно з минулим тижнем. За їхніми словами, хлібобулочні вироби  в середньому подорожчали на 0,8 - 1 грн.

При цьому опитані продавці наголосили, що ціни збільшились  хліб від 1-го та 5-го хлібозаводів Львова, а, мовляв, власники приватних пекарень ціни на свої вироби поки що не підвищували.

Натомість, що у фірмовій хлібній крамниці 1-го хлібозаводу ( на вул. Городоцькій) зазначили, що у них ціни не збільшились. А саме вартість батону «Сихівський» тут така ж, як і була - 6, 7 грн.

Тим часом, журналіст Гал-інфо зафіксував 20 вересня 2016 року у хлібних магазинах Львова  такі ціни на найпопулярніші сорти хліба: хліб чорний «Стрілецький» – 8,5 грн і навіть 9, 75 грн, хліб білий «Спасівський» – 8, 25 грн і навіть 9 грн, батон «Сихівський» – 8 грн і навіть 9,10 грн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ