Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Цього року 283 громадянина Львівщини задекларували понад мільйонні суми доходів

Ігор Комендат: «Цього року 283 громадянина Львівщини задекларували понад мільйонні суми доходів. За цими деклараціями буде сплачено 70 млн. грн. ПДФО та 9 млн. грн. військового збору». Про це повідомили у пресслужбі ГУ ДПС у Львівській області.
Фото Олена Ляхович, Гал-інфо

Цього року деклараційна кампанія була зміщена у часі. Термін подання декларації минув 1 липня, а граничний термін сплати ПДФО та військового збору за результатами декларування - 30 вересня.

Всього подано 14,6  тис. декларацій про доходи (задекларовано 3,6 млрд. грн), отримані у 2019 році. Третина з них – це декларування доходів, інша частина – декларації щодо отримання податкової знижки.

По податковій знижці подано 8.8 тис декларацій на суму до повернення 23 млн. грн.

Податкова знижка для громадян – це фактично повернення частини сплаченого ними податку на доходи фізичних осіб.

Платник податку має право на податкову знижку, якщо ним здійснювалися, зокрема, сплата процентів за користування іпотечним житловим кредитом, оплата навчання вітчизняним закладам освіти, у тому числі дошкільної освіти, витрати на сплату страхових платежів (страхових внесків, страхових премій) та пенсійних внесків.

Всього до сплати цього року було задекларовано 120 млн. грн. ПДФО та 18 млн. грн. військового збору.

283 громадянина задекларували понад мільйонні суми доходу, з яких буде сплачено 70 млн. грн. ПДФО та 9 млн. грн. військового збору. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ