Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Цього року бюджет Дрогобицького району збільшено на 21 млн грн

VI сесія Дрогобицької районної ради 5 січня 2007 року прийняла бюджет Дрогобицького району в загальному обсязі 76 852 тис. грн, що на 21 млн грн більше, ніж у минулому році. Про це “Гал-info” повідомив заступник голови Дрогобицької районної ради Михайло Сікора.
  
 Зокрема, у районному бюджеті передбачено обсяг доходів загального фонду бюджету – 76316,6 тис. грн, спеціального фонду – 535,4 тис. грн, у тому числі бюджету розвитку в сумі 315,9 тис. грн.
Поповнювати районний бюджет керівники області планують за допомогою затвердження реальних показників щодо надходження податків, зборів і платежів і недопущення їх необґрунтованого завищення, зростання надходжень земельного податку та орендної плати за землю шляхом активізації роботи з проведення грошової оцінки земель, вживання додаткових заходів щодо збільшення обсягів надходжень від продажу земельних ділянок несільськогосподарського призначення та об’єктів комунальної власності та мобілізуванням їх до місцевих бюджетів.
Також було затверджено загальний обсяг видатків районного бюджету Дрогобицького району на 2007 рік у сумі 76 852 тис. грн. З них із загального фонду – 76 316,6 тис. грн, спеціального фонду – 535,4 тис. грн.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ