Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Цього вікенду «Львівська Політехніка» зіграє проти «Тернопіль-ТНЕУ»

Найближчого вікенду, а саме 20 та 21 жовтня, баскетболісти «Львівської Політехніки» проведуть чергові матчі у чемпіонаті Вищої ліги.
БК Рівне

Суперником львівської команди буде «Тернопіль-ТНЕУ».  Ігри відбудуться в спорткомплексі НУ «Львівська політехніка» (вул. Самчука, 14). У суботу, 20 жовтня, команди поміряються силами о 15:30, а у неділю, 21 жовтня, о 12:00. Вхід – вільний.

На вихідних, що минули, БК «Львівська Політехніка» провів перші домашні матчі регулярного сезону. В суперниках була дніпровська команда КПЗО «ДОС ДЮСШ-ДОР». Обидва матчі підопічним Ярослава Зубрицького вдалося виграти.

У суботній грі львів’яни лише в першій чверті підпустили суперників близько до себе, завершивши її з підсумковим рахунком 23:21 на свою користь. Перемоги ж у наступних десятихвилинках з рахунками 13:25, 13:26 та 11:26 забезпечили в підсумку легку, на перший погляд, перемогу  та 58:100 на табло після фінальної сирени.

Другий ігровий день видався більш напруженим. Після переможної першої чверті львів’яни віддали другу десятихвилинку суперникам та з рахунком 38:39 не на свою користь пішли на перерву. В другій ж половині гри «політехнікам» вдалось закинути на один заліковий бал у кожній з чвертей більше та перемогти суперників з рахунком 75:74.

Для «політехів» це була уже 3-тя та 4-та перемоги на старті сезону, адже тижнем раніше на виїзді були подолані дублери «Черкаських мавп». Рахунки гостьових матчів – 71:96 та 60:81 на користь «Львівської Політехніки».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ