Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

​Цивільні окупанти-заробітчани з рф виїхали з Кремінної

Слідом за військовим командуванням рф, Кремінну покинули росіяни, які приїжджали працювати в місті.

Сергій Гайдай (Фото з відкритих джерел)

Про це на своїй сторінці повідомив очільник Луганської ОВА Сергій Гайдай. 

Він також зазначив, що загарбники в російських одностроях вже передислокувалися в інші населені пункти. 

На думку Гайдая, згодом після звільнення Кремінної прийде черга інших луганських міст, оскільки ті "зруйновані настільки, що не придатні до оборони".

"Є два варіанти розвитку подій: крокувати на Старобільськ – головний логістичний центр області, або допомогти Бахмуту, і йти на Рубіжне та Сєвєродонецьк, щоб «розколоти» рашистське угруповання на цьому напрямку", – додав він. 

В етері телемаратону речник Східного угруповання ЗСУ Сергій Череватий, зазначив, що коли буде "суттєвий результат" в ситуації біля Кремінної, українські військові обовʼязково повідомлять про це громадськість. 

"На цьому напрямку триває деякий час потужна робота наших підрозділів, зокрема десантно-штурмових. Коли там буде досягнуто суттєвого результату, ми обов’язково повідомимо про це громадськість. Поки що ж треба запастися терпінням і чекати на офіційні повідомлення", – сказав він.

Череватий додав, що це традиційна для окупантів практика, коли після серії поразок, яких вони зазнали в Україні, переміщувати свої командні та логістичні пункти. 

«Коли там буде досягнуто суттєвого результату, ми  Поки що ж потрібно запастися терпінням та чекати офіційних повідомлень», — зазначив він. 

Нагадаємо, Кремінна є воротами до двох великих міст поблизу, зокрема Сєвєродонецька та Лисичанська, важливих промислових центрів на Донбасі, які відійшли до рф після виснажливої ​​та дороговартісної літньої кампанії. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ