Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Турка вперше за 10 років отримала держані гроші на дорогу

Турківський район вперше за останні 10 років отримав кошти із держбюджету на ремонт доріг. Про це повідомив власкор Гал-інфо у Турківському районі.

Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 11 лютого 2017 року №62-р «Про розподіл коштів, передбачених у Державному бюджеті за програмою «Розвиток мережі та утримання автомобільних доріг загального користування», на 2017 рік», на автомобільну дорогу Бориня – Мохнате у Турківському районі виділено 68,829 млн грн. Вишукуються й інші джерела фінансування.

Голова Турківської РДА Олександр Лабецький запевняє, що "цього року роботи на цій дорозі будуть виконані в повному об’ємі. Планується влаштувати бетонну основу методом холодного ресайклінгу та постелити два шари асфальту. Дефекти, які появилися минулого року на дорозі в смт. Бориня будуть усунені підрядною організацією за її власні кошти.

Роботи плануються розпочати при настанні сприятливих погодних умов. Разом з громадами смт. Бориня, с. Н.Висоцьке, с. Комарники, с. В.Висоцьке, с. Матків до Великодня маємо вирубати всі кущі й дерева, які ростуть вздовж дороги Бориня-Мохнате. Опісля приступаємо до копання придорожніх канав. Орієнтовно асфальтні роботи розпочнемо в другій половині квітня, як тільки середньодобова температура підніметься вище 10 градусів тепла».

Необхідно зазначити, що це вперше за останні 10 років виділяються кошти з державного бюджету на дороги в Турківському районі. До цього часу ремонт проводився тільки за кошти обласного бюджету, а їх завжди було обмаль, - каже Олександр Лабецький

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ