Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

ТзОВ „Явір-пак” почало випуск тришарової плівки

4-5 тонн плівки за добу, з якої виробляють пакети з петльованою ручкою (пакети типу „банан”), виготовляє новий екструдер тайванського виробництва, що його закупило ТзОВ „Явір-пак” (учасник корпорації „ЕкоЛан”).
4-5 тонн плівки за добу, з якої виробляють пакети з петльованою ручкою (пакети типу „банан”), виготовляє новий екструдер тайванського виробництва, що його закупило ТзОВ „Явір-пак” (учасник корпорації „ЕкоЛан”). Про це повідомляє відділ інформації корпорації „ЕкоЛан”.
„Особливість роботи нового екструдера полягає у тому, що він виготовляє тришарову плівку (досі виготовляли тільки двошарову), яка вигідно відрізняється міцністю, зберігши свої властивості прозорості. Оскільки на „Явір-пак” друк повноколірний, то й зображення, що наноситься на вироблену поліетиленову плівку, виходить чітким і яскравим. Відтак після нанесення на поліетилен малюнка, він потрапляє на наступну машину, де з нього власне і роблять пакет. За словами гендиректора підприємства „Явір-пак” Миролюба Вацеби, усі процеси на виробництві – автоматизовано. Тому людина лише контролює роботу машин, що друкують якісну і естетичну поліетиленову продукцію.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ